تغذيه ورزشي (4) چربی

چربی در بسیاری از غذاها وجود دارد و بستگی به آشکار دیدن آن در غذا به صورت قابل رویت یا غیر قابل رویت (پنهان) تعریف می شود. بیشتر چربی موجود در رژیم غذائی از “چربی ها و روغن ها” تامین می شود که شامل کره، مارگارین، سس های سالاد و غیره می باشد. مقداری از این چربی در سرخ کردن نیز به کار می رود.

Abbasali Faryabi

مربی شمشیربازی از دانشگاه تربیت بدنی بوداپست مجارستان - رئیس کمیته فنی و مدیر فنی کنفدراسیون شمشیربازی آسیا از سال 2018 عضو کمیته فنی کنفدراسیون شمشیربازی آسیا از سال 2012- عضو کارگروه بازنویسی قوانین فدراسیون جهانی شمشیربازی از سال 2015 عضو کمیسیون قوانین فدراسیون جهانی شمشیربازی از سال 2016-

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.