تغذيه ورزشي (4) چربی

چربی در بسیاری از غذاها وجود دارد و بستگی به آشکار دیدن آن در غذا به صورت قابل رویت یا غیر قابل رویت (پنهان) تعریف می شود. بیشتر چربی موجود در رژیم غذائی از “چربی ها و روغن ها” تامین می شود که شامل کره، مارگارین، سس های سالاد و غیره می باشد. مقداری از این چربی در سرخ کردن نیز به کار می رود.

Abbasali Faryabi

مربی شمشیربازی از دانشگاه تربیت بدنی بوداپست مجارستان عضو کمیته فنی کنفدراسیون شمشیربازی آسیا از سال 2012- ادامه دارد عضو کمیسیون قوانین فدراسیون جهانی شمشیربازی از سال 2016- ادامه دارد عضو کارگروه بازنویسی قوانین فدراسیون جهانی شمشیربازی از سال 2015 - تا سال 2023 رئیس کمیته فنی و مدیر فنی کنفدراسیون شمشیربازی آسیا از سال 2017 تا سال 2024

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.