آیا دستة فرانسوی نسبت به دستة هفتیری مزیت دارد؟؟؟

روش نگهداشتن دستة فرانسوی از باتون (انتهای عقب) آن pomelling نامیده می شود. این در اپه چند سانتیمتری به طول شمشیر اضافه می کند که می تواند بسیار مطلوب هم باشد. دستة فرانسوی را می توان هم با انگشت شست در نزدیک گارد، و هم از ته دسته با گرفتن باتون شمشیر با کف دست نگهداشت. با این حال، اطمینان و استواری دستة فرانسوی خیلی کم تر از دستة هفتیری است. به همین علت، شمشیربازهایی که از دستة فرانسوی استفاده می کنند ترجیح می دهند به دست حریف “نوک بزنند“. در حالی که آنهایی که از دستة هفتیری استفاده می کنند، بیشتر ترجیح می دهند تیغة حریف را دفاع یا بایند کنند. احساس من این است که هنگامی که یک شمشیرباز از دستة فرانسوی استفاده می کند، و آن را از نزدیک گارد به دست گیرد، در واقع از مزیت اصلی این دسته صرف نظر کرده است، یعنی اینکه این دسته نسبت به دستة هفتیری در زمینة دفاع و بایند خیلی ضعیف تر خواهد بود.

Abbasali Faryabi

مربی شمشیربازی از دانشگاه تربیت بدنی بوداپست مجارستان - رئیس کمیته فنی و مدیر فنی کنفدراسیون شمشیربازی آسیا از سال 2018 عضو کمیته فنی کنفدراسیون شمشیربازی آسیا از سال 2012- عضو کارگروه بازنویسی قوانین فدراسیون جهانی شمشیربازی از سال 2015 عضو کمیسیون قوانین فدراسیون جهانی شمشیربازی از سال 2016-

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.