آشپزخانة ورزشکار – راهبردهای تغذیة بهتر؟

نوشتة کرگ هارکنز

زیاد اتفاق می افتد که ورزشکاران از من می پرسند “رژیم غذایی متعادل چیست؟”، “برای کمک به رسیدن به بهترین عملکرد، چی باید بخورم؟”

آنها با برخورد با لیست بی پایان نبایدهای تغذیه دچار اضطراب می شوند. قند سفید، نان سفید، غذاهای فرآوری شده، فست فودها، سیب زمینی سرخ کرده، نوشابه، نمک، چربی ترانس، کره، تخم مرغ، گوشت قرمز، و… نخورید! شما این چیزها را زیاد شنیده اید، مطمئن هستم.

اگر می خواهید بهتر غذا بخورید اما نمی دانید از کجا شروع کنید، در اینجا به یک استراتژی تغذیه می پردازیم که می تواند بدن شما را با یک رژیم غذایی مناسب متعادل کند. این پیشنهادها شما را به یک سبک غذائی ساده و عملی هدایت می کند، با این وجود، شما می توانید به رغم نگرانی های سردرگم کنندة امروزی غذا، به طور موثر به تغذیة خوب خود کمک کنید.

Abbasali Faryabi

مربی شمشیربازی از دانشگاه تربیت بدنی بوداپست مجارستان - رئیس کمیته فنی و مدیر فنی کنفدراسیون شمشیربازی آسیا از سال 2018 عضو کمیته فنی کنفدراسیون شمشیربازی آسیا از سال 2012- عضو کارگروه بازنویسی قوانین فدراسیون جهانی شمشیربازی از سال 2015 عضو کمیسیون قوانین فدراسیون جهانی شمشیربازی از سال 2016-

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.