آیا دستة فرانسوی نسبت به دستة هفتیری مزیت دارد؟؟؟
روش نگهداشتن دستة فرانسوی از باتون (انتهای عقب) آن pomelling نامیده می شود. این در اپه چند سانتیمتری به طول شمشیر اضافه می کند که می تواند بسیار مطلوب هم باشد. دستة فرانسوی را می توان هم با انگشت شست در نزدیک گارد، و هم از ته دسته با گرفتن باتون شمشیر با کف دست نگهداشت. با این حال، اطمینان و استواری دستة فرانسوی خیلی کم تر از دستة هفتیری است. به همین علت، شمشیربازهایی که از دستة فرانسوی استفاده می کنند ترجیح می دهند به دست حریف “نوک بزنند“. در حالی که آنهایی که از دستة هفتیری استفاده می کنند، بیشتر ترجیح می دهند تیغة حریف را دفاع یا بایند کنند. احساس من این است که هنگامی که یک شمشیرباز از دستة فرانسوی استفاده می کند، و آن را از نزدیک گارد به دست گیرد، در واقع از مزیت اصلی این دسته صرف نظر کرده است، یعنی اینکه این دسته نسبت به دستة هفتیری در زمینة دفاع و بایند خیلی ضعیف تر خواهد بود.
آخرین دیدگاهها